U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze werkvisie

Meer weten over onze unieke manier van werken? Wij leggen u graag uit hoe wij aan de slag gaan in een persoonlijk gesprek bij uw thuis of in één van onze kantoren.

Ontdek hier onze werkmethode

Gratis schatting

Een vastgoedmakelaar van Immo-Place komt bij u langs om uw woonst te bezichtigen waarna hij een gemotiveerd schattingsverslag opmaakt. Dit alles op basis van onze expertise uit de lokale regio en onze uitgebreide database van vergelijkingspunten. Dit is de basis voor een goede correcte verkoop van uw vastgoed!  

U wordt ondersteund door onze juridische dienst!

Bij de verkoop van een woning komt veel meer bij kijken. Om ervoor te zorgen dat alles juridisch correct verloopt beschikken wij over onze eigen juridische afdeling binnen Immo-Place om er op toe te zien dat alles correct in orde is. Zij zorgen namelijk onder meer voor de opmaak van een correcte compromis en verkoopovereenkomst. Ook vragen zij onder meer de nodige attesten en documenten op. Steeds tot uwer beschikking voor al uw juridische vragen.  

Steeds een vastgoedmakelaar uit uw buurt!

Immo-Place heeft 6 vestigingen (Aalst, Dendermonde, Gent, Lokeren, Sint-Niklaas & Wetteren) verspreid over Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Zo bent u steeds verder geholpen door een lokale vastgoedmakelaar met lokale marktkennis, om u op de best mogelijke manier bij de staan!

Promotie via verschillende kanalen

Om ons Vastgoed goed in de kijker te zetten hanteren wij verschillende portaalsites (Immoweb, Immovlan, Realo, Zimmo,…). Verder plaatsen wij onze vastgoedportefeuille in verschillende lokale bladen, flyers en eigen uitgaves.. Zo zorgen wij ervoor dat uw woonst vanaf dag één in de kijker staat om een vlotte verkoop te kunnen realiseren.  

Maximale zichtbaarheid via onze immoborden

Onze immoborden zijn nog steeds één van onze sterkste verkooptools waar we volop werk van maken.  
Via onze immoborden brengt u elke voorbijganger op de hoogte dat uw woonst te koop staat, wat lokale potentiële kopers kunnen triggeren.  
Zo zijn er altijd mensen die niet op het internet kijken, geen kranten of reclame lezen. Zo kunnen we deze mensen bereiken om over te gaan tot kopen.  

Hoogste kans tot verkoop via ONS netwerk van potentiële huizenjagers

Het merendeel van onze verkopers blijft op de vastgoedmarkt. Zowel in de verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dit houdt in dat wij al beginnen met een uitgebreid cliënteel van potentiële kopers. Door ons uitgebreid aanbod van potentiële kopers zorgen wij voor een constante toestroom van toekomstige kopers, ook voor uw woonst!  

Wilt u uw woning verkopen? Vraag hier uw GRATIS schatting aan!


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen