U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Gratis schatting van uw eigendom?

Een gratis waardebepaling van uw woonst? Via het gratis schatting formulier vraagt u gemakkelijk een gratis schatting aan!

U wenst uw eigendom te verkopen?

Dan bent u bij ons aan het juist adres! Het is dan van essentieel belang dat u de correcte waarde van uw woning, appartement, grond,… kan inschatten. U vraagt gemakkelijk een gratis schatting aan via ons Aanvraag Formulier. Voor deze waardebepaling komt één van onze ervaren medewerkers bij u langs om ter plaatse de woning zelf te bekijken en te inspecteren. Op basis van dit plaatsbezoek wordt het taxatieverslag opgemaakt. De schatting van het onroerend goed wordt onderbouwd door onze lokale kennis, expertise en onze uitgebreide database aan vergelijkbare panden en inzichten in de markt.

Een correcte schatting van uw woonst is van Essentieel Belang voor een Goede verkoop!

Waarom is een correcte waardebepaling van Essentieel Belang. Om uw Vastgoed de meeste kans op een vlotte correcte verkoop te geven is het van Onmisbaar Belang dat er een correcte waardering is. Zo loopt u niet het risico dat uw onroerend goed voor te weinig verkocht wordt en ook niet dat uw woonst niet verkocht geraakt door een te hoge vraagprijs. Waarbij u het risico loopt dat u uw onroerend goed op het einde van de rit onder de marktprijs verkoopt,… Onze Immo-Place vastgoed makelaars staan u bij voor een vlotte correcte verkoop aan de correcte marktwaarde!
Boek hier online uw afspraak voor een gratis schatting

Vraag hier uw GRATIS schatting aan!


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

Wat mag u verwachten na het invullen van ons Schatting Formulier?

Eén van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!  U mag hoogst waarschijnlijk vandaag nog een telefoontje van ons verwachten!
Er wordt een afspraak gemaakt met één van onze vastgoedmakelaars om langs te komen om het onroerend goed te bezichtigen. Dit is dan ook meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met één van onze vastgoedmakelaars met kennis van zaken. Zo kan u ook meteen horen hoe een verkooptraject verloopt.
Onze Vastgoedmakelaar komt ter plaatse en zal uw woonst bezichtigen, zodat hij een correct beeld heeft van het onroerend goed.  Hij zal hierbij de nodige achtergrondinformatie opvragen.  U hebt dan tevens een vast contactpersoon binnen Immo-Place die u kan bijstaan met al uw vragen!
Op basis van de verkregen informatie en vaststellingen zal de vastgoedmakelaar op kantoor het schattingsverslag opstellen. Dit wordt onderbouwd door onze expertise in vastgoed en onze uitgebreide databank van vergelijkingspunten.
U ontvangt een gratis schatting van uw woonst met de nodige toelichting. Dit verslag kan als uitgangspunt gebruikt worden om een correcte vraagprijs op te stellen.
U besluit volledig vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons. U bent ons niets van kosten verschuldigd als u iets anders besluit!