U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Projectontwikkeling

Wilt u investeren in vastgoed? Immo-Place is uw ideale partner om u hierin te begeleiden. De vastgoedmarkt is al jaren een uitmuntende belegging.  In tegenstelling tot uw spaarboekje dat al jaren zo goed als niets opbrengt is beleggen in vastgoed een veilige manier van investeren met een vast rendement.  De marktprijzen en de huurprijzen blijven maar stijgen waardoor u steeds zeker bent van deze ideale belegging.  Met Immo-Place haalt u een vaste partner in huis om u bij te staan met deze manier van investeren.
Heeft u vragen over het investeren in vastgoed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen dan bekijken we welke verschillende manieren we kunnen aanbieden voor u!

Waarom kiezen voor Immo-Place voor het investeren in Vastgoed?

Immo-Place bekijkt met u welke verschillende manieren van investeren er mogelijk zijn! Wij overlopen met u welke mogelijkheden wij u kunnen aanbieden voor u en staan u steeds bij met de nodige raad en advies!

Vraag een gesprek aan met een Vastgoedmakelaar van Immo-Place!

Bij dit gesprek worden verschillende punten overlopen:
- Welk beschikbaar budget heeft u voor ogen voor deze investering
- Aan welke investeringen had u gedacht:
• Aankoop van een woning, appartement, handelspand,… en dit te verhuren met een vast rendement.
• Aankopen van een te renoveren pand met als doel dit te renoveren en met winst te verkopen
• Aankopen van ontwikkelingsgronden met als doel deze te verkavelen en te verkopen met winst
• Aankopen van projectgronden, hierop te bouwen (appartementen, kantoren, woningen,…) en deze entiteiten te verkopen met winst
• Mee te investeren in een vastgoedproject en delen in de winst!
• ….

Waar dient u op te letten bij het investeren in vastgoed?

Hierbij een kort overzicht van de voornaamste punten waarop u dient te letten:

1. Wil je een woonst kopen als investering hou er dan steeds rekening mee dat dit investeringen zijn voor de langere termijn. Je koopt namelijk geen pand om het volgende week terug te verkopen.
2. Wenst u een woonst te verhuren? Laat u bijstaan door een vastgoedmakelaar van Immo-Place, zo bent u zeker dat u in contact wordt gebracht met de juiste huurder en er een correct huurcontract wordt opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met alle juridische punten van de Belgische wetgeving.
3. Hou rekening met de buurt waarin u een investeringsgoed koopt.  De locatie van een woonst is bijna altijd de belangrijkste troef voor kans op succes.
4. Laat u bijstaan door een expert in vastgoed.  De vastgoedmakelaars van Immo-Place beschikken over de nodige ervaring en expertise om u hierbij te ondersteunen en bij te staan.

Hoe te investeren in vastgoed?

1. Bereken wat de opbrengsten zijn:
Maak een berekening wat de kosten zijn voor deze investering en bereken wat de opbrengsten zijn.  Zo kan u afwegen of deze investering kosten baten de moeite kan zijn. De vastgoed-experten van Immo-Place staan u hierbij graag bij! Zo bent u zeker dat u geen kat in een zak koopt!

2. De locatie:
Dit is toch wel het belangrijkste punt vooraleer u een onroerend goed aankoopt. Waar is de woonst gelegen: in een klein dorpje ver weg verwijdert van alles of in een levendige stad waar alles in de buurt is.  Gemeentes rondom een stad zijn ook steeds populair.  Hou bij dit punt steeds rekening met volgende punten:
A) Bereikbaarheid (is er een vlotte verbinding met het station of een busverbinding)
B) Is er voldoende parkeergelegenheid
C) In de nabijheid van scholen of sportclubs
D) Zijn er in de nabijheid voldoende winkels

3. Kies de investering die u het meeste past:
Wenst u een investering waarbij u niet te veel zorgen heeft dan kan u opteren voor het verhuren van een nieuwbouwwoonst waarbij u nog recht heeft op de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer of projectontwikkelaar.
Wenst u een te renoveren woning aan te kopen waarbij u nog de nodige renovaties wilt laten uitvoeren of zelf doen dan kruipt hier weer wat meer tijd in…
Ook het ontwikkelen van verkavelingsgronden of projectgronden behoord tot de mogelijkheden. Hierbij kan u dit zelf allemaal opvolgen of u laten bijstaan door het team van vastgoed-experten van Immo-Place!

Projectontwikkeling wat zijn de mogelijkheden bij Immo-Place?

1. U bent projectontwikkelaar
Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u bijstaan naar de zoektocht naar de gewenste projectgronden (verkavelingsgronden, nieuwbouwprojecten,…). Onze vastgoedmakelaars gaan voor u op zoek naar de perfecte projectgronden…  Waarna u deze kan aankopen en deze kan ontwikkelen.

2. Projectontwikkeling ZONDER zorgen!
U bent eigenaar van een projectgrond of wenst een projectgrond te kopen. Immo-Place helpt u hier graag mee verder! Hierbij bieden wij u een vrijblijvende mogelijkheid om u te laten begeleiden bij de projectontwikkeling va A tot Z zodat u geen kopzorgen heeft. U betaald ons een vaste fee en wij doen de rest (aanstellen aannemers, vergaderingen architect, opvolgen bouw, verkoop,…).

Vastgoed beheer

U bent van plan om een onroerend goed te kopen of u bent er reeds van in uw bezit? Immo-Place beschikt over een afdeling Vastgoed beheer waarbij wij niet alleen instaan voor de verkoop en verhuur maar ook voor het beheer van uw vastgoedportefeuille. Zo hoeft u geen tijd te spenderen aan uw vastgoedportefeuille en nemen wij deze zorgen met een glimlach tot ons! 

Wilt u uw woning verkopen? Vraag hier uw GRATIS schatting aan!


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen